juuliiaa

Alla inlägg den 20 mars 2011

Av julia - 20 mars 2011 18:40

hej hej! (igen) har ju inte skrivit så mycket på sistone... det är för att jag inte har orkat, vem orkar sitta och försöka blogga när datorn dampar loss och bara stängs av. -.-' men aja nu går det bättre! :) idag har jag typ inte gjort något. suttit med datorn framför tv:n och så... har fotat lite också..


igår så var vi i norrköpings visualiseringscenter C. det var jättehäftigt! vi fick se olika utställningar och gå på typ "bio". på bion såg vi en film som hette allt vi är. det var SÅÅÅÅ COOOOOOLT!! :D :) själva "bio duken" var typ rund som en kupol. man satt i stolar, eller jaa satt o satt, man typ låg ner och tittade upp. det var värsta 3D effekterna! :O i början av filmen så fick vi se det som är fär stort för att se. nämligen rymden. det lixom "zoomades" ut eller vad det heter. man fick "åka" så långt ut som man hitills vet existerar. sen zoomades allt in på det vi INTE kan se. bakterier och virus och grejer. det var jättecoolt, men det snurrade så man vart typ yr i huvudet. :S jag kan inte riktigt förklara vad man kunde kolla på och göra på utställningarna så därför rekomenderar jag att åka dit med familjen någon gång. det ligger i ett litet(?) hus på kungsgatan i norrköping som jag inte ens visste existerade... men men, åk dit vetja! :)


efter att vi hade varit där igår så stannade min mormor på lite fika. trevligt trevligt ;) efter att hon hade gått hem så gick jag ut. asså ut och fotade. ;) fick några coola bilder faktiskt... :) när jag kom hem så var maten klar. tacos! <3 :D sen gluttade vi tv hela kvällen och sen till slut så skulle jag gå på toa och borsta tänderna, då gick det inte för det var värsta stopp i toan! :O  :S så jag kunde inte gå på toa, fast vi fick borsta tänderna i köket. det gick heller inte att spola vatten i vattenkranen eller i duschen, för allt kom ut på golvet :S sen i morse så ringde vi till nån gubbe som fixade det, och herregud! det har aldrig varit så skönt förut att gå på toa. xD HAHAHAH SKÄÄÄMT!! xD men iaf.. nu hade jag inte tänkt att göra något speciellt förutom att glutta tv. solsidan, you know ;)


förresten! jag har fått en ny favorit låt! 8) hähä den heter boys don't cry och det är ulrik munther som sjunger den. (snyggt namn, jag vet XD) hähä nejdå, men den är faktiskt jättebra! :) han har gjort en annan med, lady gagas låt- born this way... fast den är inte lika bra.. men men! "ha en najs kväll"! HAHA ;) /J

haha

översätt!

Presentation

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

vilken månad är bäst?
 januari
 februari
 mars
 april
 maj
 juni
 juli
 augusti
 september
 oktober
 november
 december

Klicka

 

 

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Gästboken

Bloggar jag följer

Julia!


Ovido - Quiz & Flashcards