juuliiaa

Alla inlägg under mars 2011

Av julia - 13 mars 2011 11:15




"det sägs att någon gång för länge sedan började karamellkungen sin långa vandring. längs vägen slöt hjältarna upp; söta, syrliga, salta, sura, hårda och mjuka. idag är de fler än karamellkungen kan räkna. ändå är det ordning i kungariket. tack vare en uppmuntrande och glad kung, som fått alla medborgare att kämpa för en och samma sak: att bli dina favoriter."







hahaha  /J 



Av julia - 13 mars 2011 11:05


gå in på denna sida nedan för att köra ett "jätte kul" beroende framkallande spel! XD


http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html       


man är en typ robot enhörning och så ska man typ hoppa och försöka att inte springa på dom stora stjärnorna, för då dör man :D     hähäh





Av julia - 13 mars 2011 09:30

hej hej och god morgon! ^^,


igår kväll vart det att se på melodifestivalen. jag tyckte själv att det var ganska självklart att eric saade skulle vinna, för alla små tjejer röstade väl på honom? själv tyckte jag att hans låt var svin dålig, värsta ego låten ju :O


jag tyckte många var bra, därför har jag gjort en lista! hähä

(börjar med den jag tycker skulle ha vunnit!)



1. oh my god!- the moniker

2. me and my drum- swingfly

3. leaving home- nicke borg

4. spring för livet- sara varga

5. the king- the playtones

6.in the club- danny

7. popular- eric saade

8. i'm in love- sanna nielsen

9. 7 day and 7 nights- brolle

10. e det fel på mej- linda bengtzing



fast jag tycker att christian walz, loreen, sara lumholdt, linda pritchard och melody club skulle vara med i final, så här kommer en lista så jag verkligen tycker!


1. oh my god!- the moniker

2. my heart is refusing me- loreen

3. like suicide- christian walz

4. enemy- sara lumholdt

5. the hunter- melody club

6. leaving home- nicke borg

7. alive- linda pritchard

8. me and my drum- swingfly

9. spring för livet- sara varga

10. the king- the playtones


jag tycker helt klart att det var fel person som vann! men men det är ju vad svenska folket har röstat fram...  aja, det finns bättre låtar om man säger så, men det finns sämre oxå! :D


kanske skulle va med sandra senare om hon ringer. hon kanske skulle ringa idag typ vid två tror jag att det var, för hon ville vara hemma när hennes föräldrar "drar" till italien. värsta lyyyyyyyx! :O jag har varit utomlands 3 ggr. första gången var jag på legoland som ligger i danmark va? fast det kommer jag inte ihåg ett skit från, jag har bara fått det berättat för mig. andra gången åkte vi till spanien, till några släktingar. och tredje gången var i somras när min farfar fyllde 70, då åkte vi till norge en vecka och åkte hurtigruten. helt j*vla dött var det. och jaa... det gills ju inte riktigt men jag har ju åkt kryssning till åland eller vad det heter. hit skulle jag inte ha något emot att åka nu:

                         


bilderna är från google och jag vet inte vart alla bilder är ifrån men jag vet att några/någon är från thailand, maldiverna, mallorca(stavning?) egypten och turkiet tror jag?


aja, nu börjar jag bli så hungrig att jag får ont i magen, så... ao


hejdååå!!   :D    :) /J

Av julia - 13 mars 2011 09:15

hej hej! :) jaa, igår var jag ju hos farmor... vi åt ju lunch där. det bjöds på kött (jag vet inte vad för kött, men gott var det) och potatis och brunsås och kokta morötter och... förrätt. till förrätt å fick jag och filip (min bror) varsin typ smörgås med ägg och kaviar och grejs på, och dom andra fick en typ tre dubbel smörgås med räkor och massa annat äckligt. min smörgås vad jätte god! :)  och sen efter maten så fick vi saft och kakor :) sen så ville dom vuxna se på skidor på tv, så jag och filip satte oss vid deras dator. sen typ.... åkte vi hem! :) låter kanske inte så kul, men men!


                  kram/J

Av julia - 12 mars 2011 09:00

har suttit vid datorn hela morgonen nu så måste röra på mig snart! :O    :D

jag är så himla tråkig, för jag sitter bara vid datorn typ hela tiden! :s

jag gör ju lixom ingenting! hahah och? :D   


fast idag är jag sugen på att göra:

 

cupcakes! hähäh :D  men jag får nog inte, fast vi får väl se...

jag ska iaf till farmor och äta lunch idag klockan ett.

Av julia - 11 mars 2011 12:00

om jag fick bestämma, så skulle det inte finnas olika länder i världen. allt skulle vara ett stort land med samma lagar och regler. och då skulle heller inte någon sitta på ena sidan jordklodet och bada i pengar medans dom på andra sidan jorden dör i svält. då skulle det antagligen inte vara lika mycket krig och sånt skit heller. själv tycker jag att det låter ganska logiskt... då skulle alla också kunna prata samma språk. mycket smidigt enligt mig. hahahah men den planen är nog bara att ge upp direkt.



om jag fick bestämma, så skulle alla vara tvungna att kämpa för miljön på något sätt... ingen vill väl att jorden ska sluta såhär eller har jag fel??!

   eller såhär   





om jag fick bestämma, så skulle man få sluta skolan tidigare på dagen om man började tidigare.


om jag fick bestämma, så skulle alla ekologiska varor vara mycket billigare än vanliga varor. det skulle kanske också göra någon liten skillnad på miljön?


om jag fick bestämma, så skulle alla små städer vara bil-fria. alltså att man fick parkera bilen utanför staden och sedan cykla eller gå resten av biten hem. själv gillar jag tanken av mycket mera gräsmattor. och att slippa bli nerstänkt av en bil när det regnar ute. och så... det skulle säkert lukta mycket godare ute också. och så skulle man heller inte få röka. alla borde ju ha rätt till FRISK luft. dom enda bilar som skulle finnas skulle vara ambulans och brandbil. då skulle man kunna se mycket mer av detta:

              




om jag fick bestämma, så skulle det vara mot lagen att röka.vad tänker dom spom röker med egentligen? :O om det är någon som röker som läser detta så kommer den personen tänka: amen det är inte så jäkla lätt att sluta!!

men asså vad tänker man när man börjar då?? man kanske tänker såhär:

  

"åhh jag vill att mina lungor ska bli lika fräscha som limpan här ovanför!" eller? jag har aldrig riktigt fattat poängen. inte fattat poängen att röka, snusa eller dricka alkohol. varför ska man dricka alkohol? varför gör nästan alla vuxna det? det är också äckligt. jag kommer ihåg när jag var liten och drack ur pappas ölglas. det var jätteäckligt. usch! och så kan man bli beroende. och så kan man börja lukta äckligt och bli full och jaa usch.



om jag fick bestämma, så skulle det finnas i alla skolor, typ apparater som sprutar ut blom doft typ en gång i halvtimmen. inte för stark doft eller så, men lixom någonting som luktar gott och naturligt.


om jag fick bestämma så skulle det vara frivilligt att gå i skolan. om man lixom någon dag inte kände för att gå i skolan så kunde man skita i det och göra nånting av livet som barn. man är bara barn en gång och den tiden kan gå så jäkla fort ibland. man borde inte behöva vara såhär jäkla beroende av sitt eget liv att man gör samma jäkla saker varje jäkla vardag. man borde få liiite fler möjligehter så man kan göra sina egna val. allvarligt. på skala 1 till 10. hur roligt är det!??! inte så jä*la enlig mig iaf. mina vardagar ser ut typ såhär när jag är hos mamma:

buss till skolan

skola

buss från skolan

sitta vid datorn

äta

sitta vid datorn eller tv:n

sova


och typ såhär när jag är hos pappa:

äta frukost

skola

lyssna på radion och leka med min kanin

sitta vid datorn

äta

se på tv

plocka och fixa lite i mitt rum

se på tv

sitta vid datorn

se på tv

sitta vid datorn

se på tv

duscha

se på tv

leka med min kanin

lyssna på radio

sova


joo då så jäkla kuuul!! :D or noooot -_-  att det är roligt är typ lika sant som att jag heter ballong britt och gör reklam för hemtex. hähäh lol








Av julia - 11 mars 2011 09:00

minns så väl när jag var lite för då kunde jag absolut inte ha på min "killfärger" på kläderna. (detta var förståss vad jag tyckte DÅ och INTE NU)


killfärger:

blå

grön

orange

svart

grå



tjejfärger:

rosa

röd

gul

lila

vit



ehh jaa typ så tyckte jag. jag trodde att någon på dagis skulle skratta år mig om jag hade "killfärger" på kläderna. hähäh vad töntig jag var x)

vad tycker jag om detta nu då? jag tycker inte att det finns killfärger, men kanske "tjejfärger"... om jag får säga det själv så ska inte killar ha rosa eller lila kläder på sig. jag vet att många killar har rosa kläder, men jag tycker iaf inte det passar.. någon som har någon åsikt om detta? :O

Av julia - 10 mars 2011 17:40


                                TÄVLING!! nummet 1



           jag var ju på kryssning i fredags, och i lördags så shoppade

                jag en sak i deras tax- free som jag länge velat ha.

                  så nu är alltså frågan: vad tror NI att jag köpte?

                        (ledtråd: bilden nedanför)


                      

                                  (suddig bild, jag vet. men tänk på färgerna)


                                            har du redan listat ut det??

              (man måste ha en egen blogg för att kunna delta)

                    REGLER:  

              skriv som en kommentar ditt svar. det behöver inte vara till just DETTA inlägg, men jao bara det är en kommentar. eller... det går bra att skriva som fråga också, men kanske lättast att skriva som kommentar?? aja, välj själv. ditt svar ska inte bara vara VAD DET ÄR, utan vad det är och vad den heter. exempel:

"hej jag tror att det är en marabou choklad med daim smak"

och glöm inte att skriva din blogg adress, annars gills det svaret inte. och jag vill bara ha seriösa svar. allt annat tas bort.



                  TÄVLING!! nummer 2



                                             VECKA
NS BLOGG

man tävlar genom att skicka in en kommentar till mig. (behöver inte vara till just DETTA inlägg) skriv din blogg adress och skicka! jag utser en vinnare på SÖNDAG redan. så passa på att anmäla er! :) det jag kommer titta på är:


1. bloggdesign (header, färger mm)

2. inlägg (vad du skriver om)


för att tävla så måste du:


1. såklart anmäla dig


2. skriva nedanstående i ett av dina inlägg:


"JAG ÄR MED OCH TÄVLAR SOM VECKANS BLOGG I EN BLOGG SOM HETER WWW.JUULIIAA.BLOGGPLATSEN.SE HON UTSER EN VINNARE REDAN PÅ SÖNDAG SÅ ANMÄL DIG NU!"  :)


(eller åtminstone skriva något i stil med detta)






när du gjort detta så är du med och tävlar. :) tipsa dina vänner och alla du känner för som pris (för båda tävlingarna) så vinner man en länkning, inte bara för en vecka utan SÅ LÄNGE BLOGGEN FINNS KVAR! och hur bra är inte det? samtidigt så kan jag nästan lova er vinnare för högre statistik. iaf liiite högre ;)










TÄVLINGEN STARTAR NU!

haha

översätt!

Presentation

Kategorier

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Fråga mig

4 besvarade frågor

Omröstning

vilken månad är bäst?
 januari
 februari
 mars
 april
 maj
 juni
 juli
 augusti
 september
 oktober
 november
 december

Klicka

 

 

Besöksstatistik

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Gästboken

Bloggar jag följer

Julia!


Ovido - Quiz & Flashcards